Rabu, 3 Mac 2010

Rileks + BBQ di Port Dickson

Last week, kitorang exUKM dan exPoliteknik combine gitu2 buat piknik dekat Port Dickson. Seramai 12 orang termasuk aku, Farin, Rizal, Muaz, Lando, Faliq, Amir, Mubina, Shazleen, Ila, Kak Nurul and Syida yang join vacation ni. Kesimpulannya sangat best sebab dapat bermalam, beristirehat bersama member, mandi laut, mandi kat swimming pool, Banana boat, jalan2 kat tepi pantai, jalan2 kat tengah laut, Go Kart and paling best antara semua ialah BBQ. Vacation ini agak berjaya!! dan kami akan merancang untuk buat lagi sama ada di PD atau di tempat lain.

Actually kitorang bermalam kat Le Paris Costa Rica Hotel & Apartment yang terletak berdekatan dengan Pelabuhan Port Dickson. 2 Apartment kitorang sewa. Duduk asing2... Lelaki satu apartment and pompuan satu apartment. Pemandangan memang kapal kargo sahaja. Siang mcm tak best tapi bila waktu malam.. walaweiii cantik dengan lampu limpahnya...

Anyway taknak cite panjang. Korang feelkan melalui gambar ini. Thank You to Lando Mikael a.k.a Syafiq kerana menjadi jurugambar untuk percutian ini. Nanti aku kahwin, aku nak ko ambik gambar big day aku nanti. Memang lawa arr ko edit. Jaga leklok Kamera Nikon ko tue... hahahaha!!! Ok, Enjoy the photos!



















p/s: Next vacation is next year February... MAYBE!!!

3 ulasan:

nisa ~ shasha berkata...

mmg kdg2 aq bkn ex-ukm kan?
xdpt invitation pn! :p

MoHFiR - Mohd Firdaus berkata...

Hahaha... ini untuk umur 25 tahun dan ke atas... budak2 x leh join... hahahaha!!! nnt lenkali kitorang ajak.. ala aku ajak ko pun mcm la nak dtg! huh!! Mula bz la... ada hal la... cet!

nisa ~ shasha berkata...

hello aq xbnyk alasan ok! cuba ko ajak skang!